Våra tjänster

Vi erbjuder en helhetslösning för att ert företag ska hitta rätt lokal.

Lokalguiden erbjuder en stor variation av tjänster för att ni ska hitta er nya drömlokal. Ta del av vår tjänst Lokalmatchning och missa inte vår mässa Nylokal – självklart är allt kostnadsfritt för er som lokalsökande företag.

Hela Sveriges utbud av lediga lokaler

Lokalguidens webbplats samlar fastighetsägares lediga lokaler runt om i hela Sverige. Här hittar du tusentals lediga kontor, lager, butikslokaler och mycket mer. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta din drömlokal.

Låt oss göra jobbet med vår lokalmatchning

Tycker du att det är krångligt att hitta en ny lokal? Inga problem. Vi finns här för dig. Genom att skapa en sökprofil matchas ni automatiskt med lokaler som passar just era behov och när en matchning görs meddelas ni direkt. Och det bästa av allt – det är helt kostnadsfritt för er.

Håll koll på lokalhyresmarknaden i vårt magasin

Lokalguidens magasin har de senaste 25 åren varit ledande på marknaden och är det enda RS-kontrollerade magasinet som exklusivt riktar sig till alla företag som söker ny lokal runt om i Sverige. Vi ger dig de senaste nyheterna om bland annat spännande kontorsprojekt, vilka logistikområden som är på gång och alla de senaste trenderna.

Prospekt utan krångel

Vill du få nys om lokaler som inte finns ute ännu? Vi kan skicka ut era sökprofiler som prospekts till fastighetsägare runt om i landet och de tar sedan en direktkontakt med er.

Träffa fastighetsägare direkt på mässan Nylokal

Nylokal är Sveriges enda mässa för lokalsökande företag och fastighetsägare. Varje år lockar mässan hundratals besökare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här får du som besökare chansen att träffa fastighetsägare med lediga lokaler face to face och vem vet – kanske bokar ni in en visning direkt på mässan!

Hitta fastighetsägare och mäklare

På Lokalguidens webbplats kan du på ett enkelt sätt söka bland fastighetsägare och mäklare och få företagsinformation och kontaktuppgifter till uthyrarna.

Fastigheter till salu

Är ni mer intresserade av att köpa än att hyra? Inga konstigheter! På Lokalguidens söktjänst listar vi fastigheter som är till salu runt om i Sverige. Allt från lägenhetsfastigheter, till logistik- och butiksfastigheter. Tjänsten sker i samarbete med World in Property.